Категорії
Новини

Догляд за вхідними дверима

Навіть якісні вхідні двері за відсутності або за неправильного догляду можуть вже через кілька років втратити зовнішні якості. Без своєчасного правильного догляду суттєво знижуються або зовсім втрачаються захисні характеристики виробу. Неправильне, необережне користування дверима зовсім скоро негативно відзначиться на експлуатації. Тому варто дізнатися, де можна купити вхідні двері високої якості та як правильно доглядати за ними, щоб виріб прослужив багато років і зберіг всі якості.

Рекомендації по догляду для довгого строку служби

Для кожного типу дверного полотна необхідний особливий догляд. Для збереження привабливого зовнішнього вигляду та нормального функціонування виробу треба особливу увагу приділяти дверному полотну та фурнітурі. Якщо двері виготовлені з дерева, необхідно регулярно покривати зовнішню частину спеціальним захисним розчином, який створить захист від погодних умов, захистить від вологи та ультрафіолету. Металеві двері більш стійкі до температурних перепадів, осадів, тому достатньо періодично протирати сталеве покриття від пилу та бруду, використовуючи м’яку ганчірку, змочену у воді або спеціальному засобі.

Ключовим елементом вхідних дверей, який забезпечує безпеку та захист приміщення, є фурнітура. Для справної та довготривалої роботи необхідно дотримуватися таких рекомендацій:

  • ретельно перевіряти стан та роботу петель, замків та інших дверних елементів раз на 2 місяці;
  • очищувати мінімум двічі на рік фурнітуру від накопиченого пилу, розбираючи замок на частини та знімаючи двері з петель;
  • змащувати час від часу рухливі елементи замку, ручки, використовуючи автомобільне масло або аерозоль WD-40.

Незалежно від якості та типу виробу, потрібно раз в сезон перевіряти та підтягувати гвинти кріплення, щоб запобігти провисанню дверей. За регулярного та правильного догляду вдається вчасно помітити та усунути різні пошкодження, що дозволить зекономити на ремонті або заміні пошкоджених дверей.

Де придбати якісні вхідні двері?

Крім правильного догляду, важливо також вибирати якісні вироби, які будуть слугувати не один рік. Придбати вхідні двері в Києві можна в інтернет-магазині «Центр дверей». В каталозі представлені різні моделі за розміром, товщиною дверного полотна, дизайном, якістю. Серед широкого асортименту кожен зможе підібрати оптимальний варіант для приватного будинку, котеджу, квартири, офісного приміщення. В компанії можна знайти потрібну модель в каталозі або замовити за індивідуальними параметрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи