Категорії
Новини

Що таке євроремонт?

Ремонт, в основі своєї, що проводиться за розмитими європейськими стандартами, покликаний надати квартирі індивідуального вигляду. Відповідаючи на питання, що таке євроремонт, слід згадати, що термін став популярним в Україні в 90-ті роки XX століття. У цей час на російський ринок прийшли новітні технології будівництва та обробки, матеріали. При оформленні приміщень люди почали прагнути більш менш доступних нешаблонних рішень.

Чим відрізняється євроремонт від звичайного ремонту?

На відміну від стандартного ремонту європейський виконується за індивідуальним дизайн-проектом і в більшості випадків включає перепланування. Професійний дизайнер на основі вимог клієнта створює проект, дотримуючись єдиного стилю. В проекті він відображає оздоблення кімнат, розташування освітлювальних і опалювальних агрегатів, сантехніки, електропроводку, системи кондиціювання та вентиляції, обстановку.

Що включає в себе ремонт за європейськими стандартами?

  • Повна заміна всієї електропроводки в квартирі. Монтаж нових розеток та вимикачів. Проводи ховають під фінішне оздоблення.
  • Повна заміна інженерних систем, труб з металу — на пластикові. Комунікації приховують в стінах або підлозі. Бездоганне вирівнювання стель і стін. Заміна міжкімнатних дверей, вікон з деревини на ПВХ-профіль зі склопакетами. Скління підбирається в залежності від умов використання, оформлення приміщення та переваг замовника. Монтаж підлогового покриття — ламінату, паркету, керамічної плитки, теплої підлоги.

Якісний євроремонт коштує недешево. На етапі його планування проводиться комп’ютерне моделювання. Воно допомагає підряднику та замовнику точніше оцінити можливі витрати, визначитися з майбутнім дизайном. Вартість послуги залежить від вибору будматеріалів, складності та тривалості робіт, розмірів приміщень. Замовити професійну обробку за доступними цінами ви можете в нашій компанії. Фахівці RemontPro виконають замовлення будь-якої складності з гарантією якості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи