Категорії
Новини

Розсувна перегородка: що це і як вона може змінити інтер’єр?

Для відчуття затишку як вдома, так і в офісі важливо мати окреме місце, де можна розслабитися або, навпаки, зосередитися на роботі. Не завжди в житлових приміщеннях вистачає площі, щоб кожен член сім’ї міг ізолюватись на якийсь час в окремій кімнаті. З цією метою проводиться зонування приміщень. Розсувна перегородка – один з найпопулярніших методів для поділу квартири на зони. Крім того, конструкція може візуально збільшити простір.

Переваги перегородок з розсувним механізмом

Цегляні чи залізобетонні стіни – капітальні споруди. Вони чудово захищають від звуків та запахів, зберігають тепло. На них можна повісити полиці або встановити телевізор. Однак вони несуть величезне навантаження на будівлю і при переплануванні можуть знадобитися спеціальні дозволи від житлових організацій. Тому часто клієнти компанії «Центр ЛТД» зупиняють свій вибір на скляних розсувних перегородках, які мають низку переваг:

  • при монтажі не деформуються покриття стелі та підлоги;
  • на відміну від капітальних стін, пропускають багато природного світла – немає необхідності проводити в окремі зони додаткове освітлення;
  • міцні при невеликій товщині, що суттєво заощаджує місце в кімнаті; >легкість в експлуатації та догляді за конструкцією;
  • різноманітність у дизайні, що дозволить додати цікаві акценти в інтер’єр.

Є і недолік – розсувні перегородки не мають гарного рівня звукоізоляції, що варто враховувати при зонуванні кімнат. Але для більшості користувачів він не є суттєвим.

Де використовуються розсувні перегородки?

Розсувні перегородки відмінно підійдуть для житлових та офісних приміщень. Гармонійно розділять кухню зі їдальнею або вітальнею, щоб захистити житлову частину від кухонних ароматів та пари. Як огородження спального місця від робочого розсувні конструкції також будуть доречними. Якщо у дитячій кімнаті проживають двоє дітей, перегородками можна створити для кожного приватну зону.

Поділ у такий спосіб можна проводити не лише у просторих квартирах та будинках. У житлах із невеликою площею створення окремих зон допоможе організувати місця для відпочинку та роботи для всіх членів сім’ї.

За консультацією та якісним монтажем розсувних перегородок варто звернутися до досвідчених майстрів компанії «Центр ЛТД», які проведуть необхідні виміри та допоможуть реалізувати всі дизайнерські задуми замовника. Фахівці проведуть ліцензований монтаж, використовуючи матеріали лише від перевірених часом постачальників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи