Категорії
Новини

Теплий монтаж вікон – рекламний хід чи гарантія комфорту?

Оцінити турботу мешканців про будинок можна, кинувши погляд на вікна. Брендовий армований профіль, багатокамерні склопакети, якісна фурнітура і здається: ось вона – тиша, захист та тепло у приміщенні. Але, як відомо, «диявол криється в деталях».

Переваги герметизації

Якщо порушено монтажні норми, то матеріальні вкладення є неефективними. Відсутність захисту монтажного шва – причина холоду в будинку.

Технологія герметизації захищає монтажний шов від руйнування. У процесі експлуатації власники таких вікон відзначають такі переваги:

  • герметичність з боку приміщення;
  • захист від вологи та паропроникність з вулиці;
  • мінімальний ризик запотівання скла взимку;
  • захист від плісняви ​​та грибка;
  • підвищена звукоізоляція;
  • довговічність внутрішніх відкосів;
  • вітроізоляція.

Допитливий розум або проста цікавість штовхає обивателя на пошук додаткової інформації. 

Тришаровий монтажний шов – базова потреба клієнта

Під поняттям теплий монтаж приховується робота зі створення трьох шарів захисту шва на стику віконного блоки та стіни. 

Зовнішній шар 

Функція захисту від перепаду температур, вологи, вітру, ультрафіолету та забезпечення паропроникності. Матеріали: попередньо стиснута ущільнююча стрічка (ПСУЛ-стрічка) з поліуретану, оброблена спеціальною рідиною. При наклейці збільшується обсягом, заповнюючи вільний простір. Інший варіант – рідкий пластик на основі полівінілхлориду, герметик рівномірно поширюється між укосом та блоком, утворюючи міцний паропроникний шов.

Середній шар 

Функція тепло-, шумо- та звукоізоляції. Матеріали – монтажна піна, що саморозширюється, з незначною усадкою, ПСУЛ, що замінює піну і стрічки, або силікон.

Внутрішній шар 

Функція герметичності, запобігання контакту вологи з повітря з піною. Матеріали – стрічка мембранного типу, бутилкаучукова або фольгована, силікон або утеплювач.

Додаткові елементи

«Теплий» профіль для підвіконної зони. Функція теплоізоляції досягається завдяки надщільному екструдованому пінополістиролу. Герметизація торців профілю та розширювачів для захисту від холодного повітря.

На перший погляд, процес герметизації простий, але краще звернутися до професіоналів. Досвідчені майстри компанії Vizer допоможуть вам. Вони пройшли спеціальне навчання, знають усі нюанси роботи та користуються якісними матеріалами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Останні записи